Η μονάδα παραγωγής

Η εταιρεία μας  ειδικεύεται στην παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία Κρητικού Μελιού. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας  βρίσκονται στην Ελλάδα και ειδικότερα στο νησί της Κρήτης δίπλα στα Μινωικά Ανάκτορα της Φαιστού, στους πρόποδες του Ψηλορείτη, περιοχή φημισμένη για την μοναδική ενδημική της βλάστηση.
Η τοποθεσία της μονάδας μας εξασφαλίζει προιον ανώτερης ποιότητας. Μετά την συλλογή, το προϊόν μεταφέρεται στο εργοστάσιο μας όπου φιλτράρεται και συσκευάζεται χωρίς καμία άλλη επεξεργασία  από το ειδικευμένο προσωπικό μας.

Το εργοστάσιο και το σύνολο των εγκαταστάσεων μας είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές και κανονισμούς του προτύπου ISO 22000 (Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων).
Επιπλέον, έχουμε διασφαλίσει κατάλληλες συνθήκες υγιεινής για όλα τα στάδια παραγωγής σε συνδυασμό με τον υψηλής τεχνολογίας, αυτόματο μηχανολογικό εξοπλισμό μας.

Μια έμπειρη ομάδα διοίκησης σε συνεργασία με το ειδικευμένο προσωπικό παραγωγής και τους άριστα καταρτισμένους τεχνικούς μας εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητος προϊόντα και ικανοποιούν σε καθημερινή βάση τις απαιτήσεις των πελατών μας, εντός και εκτός Ελλάδος, για εγγυημένη και σταθερή ποιότητα.

Φωτογραφίες

Η μονάδα παραγωγής Η μονάδα παραγωγής Η μονάδα παραγωγής Η μονάδα παραγωγής Η μονάδα παραγωγής Η μονάδα παραγωγής

Created & Hosted by WEBMAN Internet Services